USEIN KYSYTTYÄ

USEIN KYSYTTYÄ

Matka Tietoisuuteen on takaisinpaluun ohjelma heille, jotka kokevat olevansa kotoisin muualta. Ohjelma on myös käyttökelpoinen ja siitä saa ideoita jokainen alkuperästään riippumatta. Ohjelmassa työskennellään itsensä kanssa ja pääpaino on omassa eteenpäin menemisessä, energioiden puhtaudessa, hyvyydessä ja totuudessa.

Matka tietoisuuteen takaisinpaluun ohjelma ei siis ole fyysistä matkaa avaruuteen tai astrologiaa tms. yleistä suuntausta, vaan aivan ainutlaatuinen henkisen kasvun kokonaisuus, joka antaa hyvät eväät saattaa loppuun tämän elämän inkarnaatio ja mennä eteenpäin kotiin, missä se sitten onkin.

Eroavaisuuksia on useita, mutta suurin ja merkittävin on se, että takaisinpaluun ohjelmassa opetellaan tekemään kaikki itse. Samoin energian laadun puhtauden suhteen ollaan tarkkoja ja ohjelmassa otetaan huomioon asioita, joita usein jää huomiotta.

Siksi, ettei väliin tulisi ketään muita tasoilla olevia ja haluamme kehittyä itsenäiseksi hengen tien kulkijaksi. Vain tekemällä ja itseään hoitamalla oppii tietyt asiat.

Opiskella voit luennoilla ja työpajoilla ympäri Suomen. Myöhemmin tulossa myös webinaareja ja nettikursseja.

Asko Nummela on pienestä pitäen ollut kiinnostunut ihmisen alkuperästä ja tietoisuuden sekä rakkauden olemuksesta. Askon matkasta tulee lisää tietoa sivustolle lähiaikoina. Voit myös katsoa media osiosta videoita ja näin tutustua Askoon videoiden välityksellä.

tietoisuusvalmentaja full